JOODSE HONDEN

20 mrt

Het moet nou maar eens uit zijn met al die vreemden en met al dat vreemde gedoe!

 

In Hongarije weten ze het goedgemaakt: Een radicaal verbod op vreemde rassen en slechts raspapieren voor authentieke Hongaarse honden.

 

Joodse honden – stoppen met fokken! Islamitische honden – stoppen met fokken!

 

Voordeel is ook, dat ’t goed uitkomt dat, al die Joodse honden in Hongarije eenmaal bij elkaar gedreven, “Hongaarse rassen echte werkhonden zijn. Zowel de grote kuvasz als de kleine puli zijn gefokt om kuddes te bewaken…” [Parool 19.3.16]

 

Doen ze daar op geur – enig zicht op de wereld is overbodig.

 

74672-hondenrassen-puli

 

Hongaarse Puli

 

Laat Orbán Europa leiden, maak hem de topdog van de Europese gemeenschap, en ons geluk kan niet op. Raszuiverheid hoog in het vaandel.

 

Kunnen we in Holland nog wat van leren. In hetzelfde Parool lees je nota bene dat ‘Wat we ook in Holland willen eten, het is te koop.” Marokkaanse appelen, bananen, mandarijnen, sinaasappelen en druiven en godbetert Turkse watermeloenen.

 

Kom op, man! Weg met die volksvreemde hap! Eigen fruit eerst!

 

Trouwens, voor ze weer rechters benoemen om Wilders te veroordelen, eerst even testen op hun volkszuivere ideeëngoed. PVV – Partij Voor Vrijheid en Tegen Vreemdelingen, wablief.

 

Nu nog op zoek naar zo’n typisch Hollands hondenras, geschikt om al dat Joodse, Turkse en Marokkaanse fruit – eenmaal per razzia samengebracht – in het gareel te houden. En dan: Doordraaien!

 

Bezoek ook via Google Sierksma’s Sequences

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.